Vánoce jsou za dveřmi

Vánoce roku 2016 se kvapem blíží, což znamená jen jedno – nákupy vánočních dárků pro své blízké. Pokud si stále lámate hlavu s tímto nelehkým úkolem, máme pro Vás několik rad a hlavně tipů na koupi vánočních dárků.

Jistě se shodneme na tom, že chceme, aby zakoupený vánoční dárek potěšil, ale zároveň byl i praktický a neskončil někde v koutě. Proto Vám doporučujeme zaměřit se na spodní prádlo a noční prádlo jako jsou noční košilky, župany nebo pyžama. S takovým zbožím nikdy nešlápnete vedle.

TIPY NA DÁRKY PRO ŽENY

Kažou ženu nebo i dívku na Vánoce jistě potěší malá dávka luxusu. Takovým luxusním dárkem jsou rozhodně noční košilky a župany ze saténu či případně z viskózy. Jsou baleny v luxusních krabičkách. Na internetu je lze sehnat v mnoha bavách a variantách a jsou za hubičku.

kalimo-pyzamo-girona-cerne kalimo-kosilka-malaga-cervena

Pokud si ale Vaše drahá polovička, kamarádka, maminka či sestra nepotrpí na takovém luxusním a elegantním dárku, nevadí! Dnes lze sehnat i překrásná dámská pyžama a noční košilky z té nejjemnější a nejkvalitnější bavlny.

malina-2005-taro-damska-nocni-kosile-nadmerna-velikost-svetle-ruzova sara-1003-taro-damske-pyzamo-svetle-ruzove

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE

Pány jistě potěší kvalitní a pohodlné pánské pyžamo. Podle preference lze zakoupit pyžamo s krátkým či dlouhým rukávem a nohavicemi.

Pokud také sázíte na luxus – zvolte komplet saténového pyžama a saténového županu pro pány. Jistě budou nadšeni.

honza-2003-taro-panske-pyzamo-modre jacek-2017-taro-panske-pyzamo-flanelove-karovane-sede