Novinky v nabídce: dámské spodní prádlo

Zajímají Vás novinky a chcete být oblečená podle posledních módních trendů? Nechte se inspirovat naší nejnovější nabídkou.

Toužíte po absolutním pohodlí se spodním prádlem? Vyzkoušejte bezešvé kalhotky s lepenými švy značky Julimex. Na těle je téměř necítíte a náladu Vám nikdy nezkazí lem viditelný skrz oblečení.  Kalhotky Simple panty, Hipster panty a tanga String panty splní všechny Vaše nároky na komfort při nošení. Navíc jsou vyhotoveny ve slušivých zářivých barevných variantách. Kdo dává přednost bavlně, může si zakoupit bílé bavlněné kalhotky.

simple pantysimple panty mali

string pantyclassic cotton

Krajky není nikdy dost. Vypadá luxusně a každou nositelku pozvedne o něco výš. Zanedbatelný není ani fakt, že pány pohled na krajkové dámské spodní prádlo stoprocentně zaujme. Krásně vypadá střih zvaný kalhotky brazilky. Proto nepřehlédněte Brazilky panty.

angel pantyhottie panty

panty mintpanty malina

Ženy, které milují hebkost bavlny a barvy na spodní prádle, by měly sáhnout po cenově výhodném multibalení kalhotek. Ty nejsou fádní – kombinují se s krajkou a hýří vzory. Naleznete je pod nově zavedenou značkou Lama.

1114994

1001042

Sportovní nadšenci si také přijdou na své. Funkční kalhotky, nebo tanga, která jsou ideální pro veškeré sportovní aktivity, protože dobře odvádí vlhkost a dokáží regulovat tělesnou teplotu, jsou k dispozici pod značkou Brubeck. Nabídka zahrnuje také sportovní podprsenky na ramínka a kalhotky hipster, bikini, boxerky z edice Comfort cotton.

tangaboxerky

hipsterbikini