Moderní plavky: Tankiny

Tankiny jsou vítaným módním oživením. Nejedná se veskrze o jednodílné plavky, i když se tak tváří. Tankiny jsou dvoudílné plavky skládající se z topu na ramínkách a kalhotek. Přičemž top může být různé délky. Zvláštním typem tankin jsou plavkové šaty.

winner-claudia winner-jessicalorin-L4104-tankiny-cerne-bp-1

Tankiny jsou módním hitem číslo jedna. Může si je dovolit žena s jakoukoli postavou a vždy bude vypadat dobře. Bývají ale vyhledávané boubelkami. Dokáží totiž skvěle zamaskovat nejen faldíky na bříšku, ale i větší zadeček, pokud si zvolíte dlouhý plavkový top. Jestliže jste majitelkou plnějšího poprsí, doporučujeme Vám tankiny na zapínání na zádech, neboť nejlépe fixují podprsenku na místě. Plavkové šaty se budou skvěle vyjímat na budoucí mamince.

gabbiano-tankiny-cerne gabbiano-tankiny-tmave-modre gabbiano-tankiny-tmave-sede

Další výhodou tankin je, že se můžete pohodlně opalovat tak, že si top jednoduše vyhrnete. V případě potřeby je opět shrnete. Necítíte se odhalená, ba naopak máte dojem, že nemáte na sobě plavky, ale lehké letní oblečení. Jste tím pádem sebejistější a v důsledku i krásnější.

Tankiny nejčastějí skrývají push-up vycpávky, které můžete v případě potřeby vyndat. Záleží na tom, jestli chcete na dekolt upozornit, či nikoli. Některé druhy tankin se zapínají na jedno ramínko vedoucí přes šíji, které lze z poutek odejmout. Vytvoříte si tak skvělý smyslný model bez ramínek, které Vám nebudou překážet při opalování, nebo padat z ramenou.

Plavkové kalhotky mohou být u některých modelů všité. Horní a dolní díl je pak spojený jemnou tylovou podšívkou. Zpravidla se však jedná opravdu o dvoudílný komplet.

lorin-L5042-tankiny-cerne-modre-kvetiny-1 lorin-L5041-tankiny-cerno-bile-bp-1 lorin-L5028-koralove-tankiny-pruhovane-bp-1ANGELA Iangela-ii_1 winner-raisa_granat-vii