Mateřské noční košile a pyžama

V období očekávání je víc než kdy jindy příhodné myslet na pohodlí a praktickou stránku oblečení. Měnící se obvod bříška (a mnohdy i jiných partií těla) si žádá, abychom nakupovaly s rozmyslem a přizpůsobovaly také velikosti prádla aktuálním potřebám. Na Prádlo Elegant jsme mysleli za Vás. K okamžitému odběru máme připraveno množství těhotenského sortimentu: těhotenské a kojící noční košile, těhotenské a kojící pyžama a těhotenské spodní prádlo.

Střihů nočních košilek uzpůsobených pro kojení je celá řada: různě řešené skryté průstřihy, zavinovací výstřih, noční košile s knoflíčky či pružným lemem. Novinkou jsou mateřské noční košile  na skryté postranní zipy. Výběr barev a dezénů je opravdu pestrý.

dn-9081-materska-nocni-kosilka-mint-se-zipem dn-damska-nocni-kosilka-1055-tehotenska-a-kojici-malinova dn-nocni-kosilka-9226-fialova-materska-3 dn-nocni-kosilka-tehotenska-kojici-9017 taro-113-johanka-blutaro-linda-901-kojici-materska-nocni-kosilka-zluta

Ani ženy, které preferují pyžama, nemusí v období těhotenství měnit svůj styl. K dispozici jsou mateřská pyžama s delšími triky, které jsou uzpůsobené pro těhotenství i kojení. Těhotenská a kojící pyžama mají v pase pružnou tenkou gumičku, anebo praktické zavazování na šňůrku.  

materske-pyzamo-gabrielle-ruzove italian-fashion-materske-pyzamo-felicita-ruzove4

Pokud sháníte kojící podprsenky, můžete si je zakoupit také u nás.   Kdo ji jednou vyzkouší, již se nikdy nevrátí ke klasické podprsence. Těhotenské kalhotky jsou vyrobeny z čisté bavlny, netlačí a budete se v nich cítit velice pohodlně.

gaia-bs58 mitex-amam mitex-amam-cerna jarpol

Piękny biustonosz stworzony pod potrzeby karmiących mamach. Tym co czyni go wyjątkowym, to wysublimowana forma, gwarantująca piękny wygląd nawet w okresie macierzyństwa. Model wykonano bowiem z mikrofibry o delikatnym połysku, która już samym lśnieniem pvena-vmk-1ecru