Pánské spodní prádlo jako dárek

Co koupit své drahé polovičce k Vánocům? Pánské spodní prádlo je praktický a krásný dárek zároveň.  Jako dárek je vhodné jen to, co je opravdu kvalitní. Proto jsme do naší nabídky zařadili jen kvalitní bavlněné pánské spodní prádlo  evropských producentů jako Cornette, Brubeck a Lama.

Jestliže vyhledáváte klasiku, dejte na pruhy, káro a další geometrické vzory.  Vybírat můžete mezi odstíny modré, šedé, zelené a černé.  Trenýrky jsou opatřené pružnou plochou gumou v pase, mají delší nohavičku a poklopec s knoflíčkem. Logo značky je umístěno ve středové části.  Trenky jsou širšího střihu, takže nikde neškrtí, vyrobeny z jemné prodyšné bavlny, takže jsou příjemné na tělo a celkově zanechávají originální dojem. Všechny pánské trenýrky z naší nabídky odpovídají nejnovějším trendům, takže se při nošení budete cítit jako skutečný muž. Jen u nás naleznete nadměrné pánské trenky až do velikosti 5XL.

908293727175

Jako novinky jsme do naší nabídky zařadili také pánské trenýrky s obrázky a zábavnými motivy.  Zakoupit si tak můžete trenky s myšmi, tukany, opičkami, medvídky, žraloky, s kytarou, apod.

opičkyKytaražralocimyšitukaniMedvědi

Pokud vyhledáváte spíše pánské boxerky nebo slipy, nepřijdete zkrátka. Přiléhavé boxerky jsou také ve variantě s obrázkem. Do nabídky jsme zařadili také bezešvé boxerky od značky Brubeck, a to v klasickém střihu, nebo střihu shortbox s kratší nohavičkou a také bezešvé slipy.

lama69brubeck137snake50710