Dámské spodní prádlo

Ženy se chtějí líbit svému partnerovi celoročně. Není tedy nic ojedinělého, že nakupují oblečení pro to, aby na sebe muže upozornily s očekáváním pochvaly, jak jim to sluší. A proč také ne. Vždyť je to jejich přirozenost.

Pokud hledáte spolehlivý e-shop se spodním prádlem, které využijete nejen pro všední nošení, obraťte se na Prádlo ELEGANT.cz Zde je k dispozici více než tisíc typů kalhotek s krajkou, v bavlněné verzi, bezešvé a  v různých střizích. Zakoupit si můžete také podprsenky, ale i další zboží jako pyžama, župany, noční košile, těhotenský sortiment a další.

AliLolaeco-ti

Jedná se o kvalitní zboží původem z evropské produkce. Na výběr jsou značky jako Dream of Sonia, Eldar, Emili, Gabidar, Lama, Mat, Roza, Wolbar apod. Sortiment je přehledně rozdělen do kategorií podle střihu: kalhotky (a brazilky), bokové kalhotky (kalhotky nižší pas), nohavičkové kalhotky (boxerky a francouzské kalhotky), kalhotky vyšší pas a tanga. Samostatnou kategorii tvoří stahovací prádlo.

panty malinbruibeck boxdixi

Dámské spodní prádlo se hodí pro každou příležitost. Je určitě jen dobře, pokud má žena kvalitní spodní prádlo, se kterým je spokojená a může jej měnit podle příležitosti, nebo podle nálady. Vybrat si může z oblíbené bílé,  nebo černé, popřípadě červené barvy, nebo barevných kalhotek.

LicatrinitiValerie

Nově v nabídce naleznete zástupce značky Roza – svůdná tanga i krajkové kalhotky, na které se tato značka specializuje. K nim můžete koupit jako komplet také podprsenku. K luxusní značce patří L´amore, která se představila s kolekcí krásných kompletů podprsenek a kalhotek, či tang. Zajímavostí jsou módní podprsenky tzv. bralette, které ocení každá moderní žena.

carmela kalcarmela podprseMery