Bavlněné kalhotky s krajkou na každý den

Bavlna je přírodní materiál, který je mimořádně vhodný jako spodní prádlo. Je prodyšná, dobře se udržuje v čistotě, může se vyvářet i žehlit a dobře saje vodu. Pokud se zkombinuje s elastanem, skvěle padne, dlouho si uchovává původní tvar a je velice příjemná na těle. Je tedy ideální volbou jako dámské spodní prádlo pro každodenní nošení.

Ke značkám, které si vzaly za své produkovat kvalitní výrobky z bavlny, patří značka Gabidar. Paleta výběru je opravdu pestrá. V e-shopu Prádlo ELEGANT.cz naleznete více než dvacet typů a patero střihů bavlněných kalhotek této značky. K dispozici jsou tak dámské kalhotky klasického střihu, bokové kalhotky, nohavičkové kalhotky, brazilky, kalhotky s vyšším pasem. Zaměřuje se na prádlo bílé, tělové a černé barvy, které působí elegantně a dobře se kombinuje.

Hlavním znakem této značky je zdobení v podobě krajky. Činí každý model originálním a zajímavým a propůjčuje jim nádech romantiky. Vyzkoušejte i vy dámské spodní prádlo s krajkou značky Gabidar a oživte svůj prádelník novým kouskem do své sbírky. Bude se hodit také na výjimečné příležitosti.

gabidar-150-bile gabidar-074-bile gabidar-062-bile gabidar-056-bile gabidar-039-bile gabidar-017-bile