Plavky na dovolenou

Léto voní sluncem a nicneděláním. Při dovolené si užíváme onoho pomyslného vypnutí, kdy nemyslíme téměř na nic a žijeme jen tady a teď. Čerpáme nové síly, obohacujeme se o nové zážitky a setkání s lidmi a povinnosti jdou stranou.

Prožijte svou letošní dovolenou naplno a nedělejte si starosti s nákupem plavek v kamenných obchodech. V našem e-shopu Prádlo ELEGANT.cz si můžete ještě vybrat z opravdu velkého množství různých typů plavek za dobré ceny a evropské kvality. Nevyhazujte peníze oknem za nekvalitní čínské zboží, zaměřte se na kvalitu.

U nás si můžete zakoupit plavky pro celou rodinu. Nabízíme dvoudílné dámské plavky, jednodílné dámské plavky, tankiny, monokiny, pánské plavky, dětské plavky. Pánové si mohou vybírat z klasických plavek typu boxerky a šortky, nebo z koupacích šortek, kraťasů a bermud. Dámské plavky jsou k dispozici v různé velikosti horního a dolního dílu. Navíc jsme založili také sekci plavkové kalhotky a plavkové podprsenky, kde si můžete vybrat svůj originální kousek do sbírky.

L4135 self-s805-damske-tankiny-tmave-modre-kvety-3 lorin-L1035-damske-dvoudilne-plavky-cerne-volanek-1lorin-85-divci-dvoudilne-plavky-ruzove-s-puntiky-1

Na dovolenou se budou také hodit plážové doplňky. Vyberte si prosím plážový šátek, pareo, plážovou tuniku, anebo plážovou sukni. Nebudete litovat.

L7214lorin-L7211-damske-pareo-satek-modre-palmy-1