Nezbytnosti pro kojící a nastávající maminky

Každá nastávající maminka se na své miminko pečlivě připravuje, radí se s kamarádkami, hledá inspiraci na internetu a nakupuje veškeré nezbytnosti. Kromě věcí pro miminko je potřeba pořídit si také něco pro sebe. Existuje několik klíčových okamžiků, které Vás přivedou k nezbytné návštěvě obchodu.

Oblečení je mi malé

Už nejste v období, kdy rostete do výšky, ale do šířky. V těhotenství je potřeba spolknout slzy a smířit se s tím, že už možná nikdy nedopnete své oblíbené kraťásky velikosti XS, díky kterým tak krásně vyniklo Vaše tetování na horní části stehna.  Každá nastávající maminka zamíří dříve či později pro větší velikosti oblečení. Základem těhotenského oblečení se dnes obyčejně stává dlouhý mateřský top a těhotenské legíny a těhotenské bavlněné kalhotky. Pokud hledáte kvalitní oděvy pro těhotné, vyzkoušejte produkty z našeho e-shopu Prádlo ELEGANT.cz

9fashion-sava-ii-leginy-cerne-tehotenske-2

Jdu na párty

Ať už kojíte, nebo jste v očekávání, poslední věcí, kterou byste si přála, je cítit se na oslavě jako tlustá slonice oblečená v pytli.  Na výjimečné příležitosti jako je svatba, oslava narozenin, promoce, křtiny, apod. je víc než vhodné zvolit speciální oděv určený pro kojící, nebo těhotné maminky. Inspirací Vám mohou být těhotenské šaty z naší nabídky, ve kterých se budete cítit pohodlně a budete vypadat šik.

Janisa_dress_amarant_online

Špatně spím

Kdy jindy by se měla nastávající maminka dobře vyspat, než v těhotenství a s novorozenětem v náručí? Opak však často bývá pravdou. Zpříjemněte si spánek pohodlnou kojící noční košilí vhodnou i pro období těhotenství. K zahození nemusí být ani kojící pyžamo.

9081 BLUE GREY (5)

Kojím (dnem i nocí)

Obzvlášť v prvním půl roce po porodu je kojení miminka intenzivní a je potřeba nakojit jej kdykoli a kdekoli. Kojící maminky si proto rády ušetří trápení s nevhodným klasickým oblečením a pořizují si trika, topy, halenky, nebo  mikiny vhodné pro rychlé nakojení miminka. Volné oděvy jsou často uzpůsobené i pro nošení miminek v šátku.  Skvělým pomocníkem se stávají také kojící podprsenky. V podprsenkách bez kostic můžete dokonce i spát.

Lux_biustonosz_bialy_det_DAN04320